top of page
Couple.jpg

Jag älskar att se människor hitta det autentiska mötet mellan varandra. Det är något av det finaste som finns.

 

Jag är Psykosyntesterapeut och använder des holistiska och inkluderande synsätt som en grund i mitt arbete. Det är viktigt att båda personer i en relation får känna sig välkomna. Även dina behov går emot din partners behov så är det viktigt att du får känna att dina behov är välkomna.

Som utbildad tantraterapeut och tantralärare jobbar jag med mina klienter med olika aspekter av närvaro, kontakt, intimitet, beröring, sexualitet och polariteter. Det finns så oerhört mycket spännande och fint att utforska inom Tantra som kan öppna upp saker både i mig och min partner.

Förutom mina otaliga utbildningar och kurser jag har gått genom åren så är min största merit den resan som jag själv har gjort med mig själv och mina relationer.

Vill du ha ett gratis samtal för att se vi kan jobba tillsammans för dig och din relation?

StandingCM.jpg

Fortsätt läsa om du vill veta mer om min resa...

Relation har alltid varit viktiga för mig. När jag var 18 så träffade jag mamman till mina barn. Vi fick vårt första barn när jag var 19 och vårt andra barn 5 år senare. Vi levde ihop i 18 år. Jag är så tacksam för den resan vi gjorde och det var där jag lärde mig mest om mig själv, och det la grunden för den jag är idag.

Relationer har varit viktiga för mig för att jag inte har kunnat må bra om människor runt omkring mig inte mår bra. Jag försökte lösa detta genom att börja kontrollera min omgivning.

 

Om jag stod för rutinerna och reglerna i familjen så stod hon för omsorg och kärlek. I början kändes det som en fin balans, men när jag inte hade kontakt med mina egna känslor och hon inte hade förmåga att skapa struktur, så började vi polarisera varandra.

Ju mindre struktur hon hade, desto mer jag använde mig av regler. Ju mer regler jag använde, desto mer frihet hon försökte kompensera med. Under åren så blev det mer och mer bråk, jag blev hårdare och hårdare och hon blev mer och mer förtvivlad.

Vårt hem hade förvandlats från en plats av glädje och musik, till en plats av bråk och konflikter. Jag stod kvar som ensam diktator och försökte få ordning runt omkring mig, pga. dom känslorna som pågick inom mig. Det var en omöjlig ekvation att lösa, eftersom dom vägrade acceptera mig som diktator.

​Till slut, efter en av våra större bråk, kring något som var som vanligt litet, så kollapsade jag vid sidan av sängen på golvet och bara grät i förtvivlan. Jag hade nått mitt botten. Jag gav upp och visste inte vart jag skulle vända mig. Allt kändes hopplöst. Jag ville väl, men allt blev så fel.

 

Mitt i mitt största mörker så mindes jag en kurs som min fru hade varit på som hette Möt dig själv. Jag mindes hur jag tänkte att det är säkert bra för henne att gå den kursen, men inget för mig. Den hade faktiskt gjort stor skillnad i hennes liv.

Men nu var det min tur att möta mig själv, att möta dom känslorna som fanns där djupt i mig, som bara jag kunde möta. Dom känslorna som kom ut som vulkanutbrott mot familjen. Dom känslorna som jag behövde ta hand om. Under kursen upptäckte jag något inom mig, något jag inte hade sett förut, och det var mig själv.

 

Jag kunde äntligen möta mig själv, att få mig själv att må bra utan att jag behövde påverka min omgivning. Det var som en börda hade släppts. Jag kunde ha mina känslor OCH andra kunde ha sina, och det var OK!

Efter en vecka på kursen så kom jag tillbaka och jag hade förvandlats till Buddha själv. Mina familj kunde knappt tro det, jag reagerade knappt på något medan innan så hade vi alla gått på nålar och jag exploderade för minsta lilla. Det här var startskottet för min egen resa inom personlig utveckling. Första steget till att börja må bra i mina relationer. Och första steget till att ha hälsosamma relationer.

Idag lever jag ett annorlunda liv än då. Efter 18 år tillsammans kom vi fram till att det var dags att gå våra olika vägar. Vi hade gjort en livsresa tillsammans, och jag är evigt tacksam för allt jag fick med mig från den relationen och att jag idag kan stå på egna ben.

Det är så oerhört viktigt att vi i våra relationer faktiskt kan stå på våra egna emotionella ben, att kunna titta inåt och möta dom känslorna som finns där, samtidigt som vi är i relation med varandra. Det är i relationer som vi blir till.

Vill du ha ett gratis samtal för att se vi kan jobba tillsammans för dig och din relation?

bottom of page